fasi falaoa

Tala Fou

WhyTiO2 ose ta'aloga su'i mo fa'aputu fa'aonaponei

I totonu o le lalolagi faʻasolosolo o paʻu, o le manaʻomia mo le maualuga o le faʻatinoga, tumau ma le faʻaogaina o mea tau le siosiomaga e leʻi sili atu.Titanium dioxide (TiO2)o se mea o loʻo faʻaauau pea ona faʻamaonia le avea o se taʻaloga-sui i totonu o pisinisi. Panzhihua Kewei Mining Company o se ta'uta'ua gaosi oloa ma maketi o rutile ma anatase titanium dioxide, ma e matou te mitamita e fa'ailoa mai a matou oloa fou fou: rutile KWR-689. O lenei oloa fa'atosina ua fa'atulaga ai se tulaga fou o le atoatoa ma ua mamanuina e fa'amalieina pe sili atu i tulaga lelei mo oloa fa'apena fa'atutuina e metotia chlorination mai fafo.

Le matafaioi a le titanium dioxide i paʻu

O le Titanium dioxide o se pa'epa'e pa'epa'e fa'aaogaina lautele i pa'u ona o ona uiga lelei. O le maualuga o le opacity, susulu ma le paʻepaʻe e avea o se mea taua i le vali, varnish ma isi mea faʻapipiʻi. O le TiO2 e iai fo'i le malosi o le UV, e fesoasoani i le puipuia o luga mai a'afiaga leaga o le susulu o le la, ma fa'alautele ai le ola o mea fa'apipi'i.

Aisea ua avea ai le Rutile KWR-689 ma sui o taaloga

Tulaga lelei

O le Rutile KWR-689 o se oloa ua tuuto atu i le tulaga lelei e le Panzhihua Kewei Mining Company. Faatasi ai ma a tatou lava tekinolosi faʻagasologa ma masini gaosiga faʻaonaponei, matou te atiina ae oloa titanium dioxide e fetaui ma tulaga maualuga maualuga. Rutile KWR-689 o loʻo i ai se faʻasalalauga sili ona lelei, malosi faʻapipiʻi maualuga ma mana sili ona natia, faʻapena lelei mo faʻaputuga faʻaonapo nei.

Puipuiga o le siosiomaga

I le lalolagi i aso nei, o le faʻaleleia o le siosiomaga e sili atu ona taua nai lo se isi lava taimi. I Panzhihua Kewei Mining Company, matou te tuuto atu i le puipuiga o le siosiomaga. O a matou gaosiga o gaosiga ua mamanuina e faʻaitiitia ai otaota ma faʻaitiitia le aʻafiaga o le siosiomaga. Le auala gaosiga orutile KWR-689e le gata ina lelei ae fa'alelei le si'osi'omaga, fa'amautinoaina o a tatou oloa e saofagā i se lumana'i gafataulimaina.

Fetuuna'i

O se tasi o faʻamanuiaga autu o le Rutile KWR-689 o lona faʻaogaina. E mafai ona faʻaaogaina i le tele o faʻaoga, mai le faʻapipiʻiina o faʻataʻitaʻiga i fale gaosi oloa. O lona tulaga lelei o le tau ma le tumau e talafeagai mo le fa'aoga i totonu ma fafo. Pe e te manaʻo i se faʻamaʻi maualuga pe matte, Rutile KWR-689 e mafai ona fesoasoani ia te oe e ausia lou manaʻoga.

Taugofie

E ui o le lelei ma le faʻatinoga e sili ona taua, o le tau-lelei o se mea taua foi i le pisinisi faʻapipiʻi. Rutile KWR-689 ausia le paleni atoatoa o le faʻatinoga ma le tau, ma avea ai ma fofo taugofie mo tagata gaosi oloa. O le maualuga o le opacity ma le tinting power o lona uiga e itiiti le pigment e manaʻomia e ausia ai le manaʻoga, faʻaitiitia le aofaʻi o tau o gaosiga.

I se aotelega

O le Titanium dioxide o loʻo faʻaauau pea ona avea ma suʻega taʻaloga mo pisinisi faʻapipiʻi, ma faʻatasi ai ma mea fou e pei o le rutileKWR-689, o le lumanaʻi o loʻo sili atu le pupula. I Panzhihua Kewei Mining Company, matou te tuuto atu i le tuʻuina atu o oloa maualuga, faʻaleleia le siosiomaga e faʻafetaui ai manaʻoga o loʻo suia pea a matou tagata faʻatau. Faatasi ai ma a matou mea fou fou, rutile KWR-689, matou te setiina se tulaga fou o le lelei i le gaosiga o le titanium dioxide.

Afai o lo'o e su'eina se oloa fa'atuatuaina, maualuga fa'atinoga o le titanium dioxide mo au fa'apipi'i fa'apipi'i, aua e te toe va'ai atu i le Rutile KWR-689. Fa'afeso'ota'i i matou i aso nei e a'oa'o atili pe fa'apefea ona fesoasoani a matou oloa ia te oe e ausia au sini.


Taimi meli: Sep-19-2024