fasi falaoa

Tala Fou

Fa'atupulaia o pisinisi titanium dioxide a Saina i le maketi o le lalolagi

Aʻo faʻaauau pea le faʻatupulaia o manaoga o le lalolagi mo le titanium dioxide, ua avea Saina ma tagata taʻalo tele i le alamanuia, faʻatasi ai ma kamupani e pei o Panzhihua Kewei Mining Co. o loʻo taʻitaʻia le auala i le gaosiga ma le faʻafouina. Panzhihua Kewei e taulaʻi i le tulaga lelei o oloa, puipuiga o le siosiomaga ma tekinolosi faʻamutaina, ma ua faia le alualu i luma tele i le maketi o le lalolagi, aemaise lava lona tulaga maualuga.vaitusi vasega titanium dioxide KWR-659.

Panzhihua Kewei Mining Company ua avea ma taʻutaʻua gaosi oloa ma faʻatau atu rutile ma anatase titanium dioxide. Fa'atasi ai ma ana lava fa'agasologa fa'atekonolosi ma mea fa'aonaponei fa'aonaponei, o lo'o fa'atulaga e le kamupani o ia lava o se fa'atauga fa'alagolago ma fou i totonu o le alamanuia. O lenei tautinoga i le tulaga lelei ua tuʻuina atu ai ia Panzhihua Kewei se tulaga malosi i le maketi o le lalolagi, aemaise lava ile pisinisi vaitusi.

O se tasi o oloa mata'ina a le kamupani o le vasega vaitusi silititanium dioxide KWR-659. O lenei TiO2 faʻapitoa ua mamanuina e faʻafetaui ai manaʻoga faʻapitoa o vaitusi faʻavae, tuʻuina atu le lelei ma le faʻatinoga e le mafaatusalia. Faia ma le sa'o ma le poto, KWR-659 o le mea lilo i tua atu o taunuuga lolomi mata'ina e fa'afiafia ma fa'aosofia. O lona pupula fa'apitoa, opacity ma le fa'asalalauina e fai ma filifiliga sili mo le au gaosi vaitusi o lo'o va'ava'ai e fa'ateleina sea maketi o latou oloa.

O le atinaʻeina o pisinisi a le titanium dioxide a Saina, aemaise o kamupani taʻutaʻua e pei o Panzhihua Kewei, ua i ai se aafiaga taua i le maketi o le lalolagi. Aʻo faʻaauau pea ona faʻatupulaia le manaʻoga mo le maualuga o le titanium dioxide, o kamupani Saina ua faʻateleina le faʻamalosia i le faʻataunuʻuina o lenei manaʻoga ma faʻaosoina mea fou i totonu o pisinisi.

O le fa'amaoni a Panzhihua Kewei i le tulaga lelei o oloa ma le puipuiga o le si'osi'omaga ua avea ai fo'i le kamupani ma fa'atauga fa'atauva'a ma gafataulimaina i le maketi o le lalolagi. O loʻo taulaʻi atu le kamupani i faiga faʻatauvaʻa ma le puleaina o le siosiomaga, e le gata i le faʻamalieina o manaʻoga o ana tagata faʻatau ae o loʻo fesoasoani foi i le faʻaauau ma le faʻalauiloaina o le siosiomaga o le alamanuia atoa.

E pei o le lalolagititanium dioxidefaʻaauau pea le faʻalauteleina o maketi, o le matafaioi a kamupani Saina e pei o Panzhihua Kewei Mining Company o le a le masalomia le sili atu ona lauiloa. Faatasi ai ma le taulaʻi i le faʻafouina, lelei ma le faʻaauau, o nei kamupani o loʻo faʻatulagaina le lumanaʻi o le alamanuia ma faʻateleina lona tuputupu aʻe i le lalolagi atoa.

I mea uma, o le faʻatupulaia o le gaosiga o le titanium dioxide a Saina i le maketi o le lalolagi, aemaise lava kamupani e pei o le Panzhihua Kewei Mining Company, o se faʻamaoniga lea o le faʻatupulaia o le faʻatupuina o Saina ma le gafatia fou i le alamanuia. O le tuuto atu i le tulaga lelei, atinaʻe gafataulimaina ma le faʻafouina o oloa, o kamupani Saina o loʻo i ai se sao taua i le faʻamalieina o le faʻatupulaia o le manaʻoga mo le titanium dioxide ma le atinaʻeina o pisinisi.


Taimi meli: Aukuso-19-2024