fasi falaoa

Tala Fou

Anatase Titanium: Le Lumana'i o Mea Mauaina i Talosaga La

I le su'esu'eina o vaifofo o le malosi gafataulimaina, o mea tatou te filifilia o lo'o faia se sao taua i le fa'atulagaina o le lumana'i o tekinolosi la. Faatasi ai ma nei mea, anatase titanium dioxide (TiO2) ua avea ma sui o taaloga, aemaise lava i le la. Faatasi ai ma ona uiga tulaga ese ma le siosiomaga manuia, anatase titanium e mafai ona suia le alamanuia la.

Le si'itia o anatase titanium dioxide

Anatase titanium dioxide, aemaise le KWA-101 variant na gaosia e Kewei, o se paʻepaʻe paʻepaʻe maualuga-mama e lauiloa mo ona uiga sili ona lelei ma le malosi natia. O mea o lo'o i ai le tufatufaina lelei o le lapopo'a, maualuga le gafatia o le achromatic ma le pa'epa'e sili ona lelei, e fa'apena lelei mo le tele o fa'aoga e aofia ai le la.

Kewei o se taʻitaʻi i le gaosiga o le titanium dioxide sulfate ma ua avea ma paionia pisinisi. Faʻatasi ai ma meafaigaluega faʻaonaponei faʻaonaponei ma se tautinoga i le lelei o oloa ma le puipuiga o le siosiomaga, ua atiaʻe e Kewei ni faʻagasologa faʻatekonolosi faʻapitoa e faʻamautinoa ai tulaga maualuga o gaosiga. O lenei sailiga o le lelei e le gata e faʻaleleia ai le faʻatinoga o oloa ae faʻafeiloaʻi ai le faʻatupulaia o le manaʻoga mo mea gafatia i le vaega o le malosi.

Ole matafaioi ole anatase titanium ile fa'aogaina ole la

Anatase titanium dioxideua fa'atupula'ia le iloa mo lona gafatia i fa'aoga o le la. O ona uiga tulaga ese e avea ai ma photocatalyst aoga e mafai ona faʻateleina le lelei o sela sola. Pe a faʻaalia i le susulu o le la, o le anatase titanium dioxide e faʻamalosia ai gaioiga faʻamaʻi e liua ai le malosi o le la i le eletise aoga. O lenei gafatia e taua tele i le atinaʻeina o paneta sola, lea e taua tele ai le faʻateleina o le malosi o le liua.

E le gata i lea, o le maualuga o le paʻepaʻe ma le malosi o le natia o le KWA-101 e avea ma filifiliga sili ona lelei mo paʻu o le la ma ata tifaga. O nei paʻu e le gata ina faʻaleleia ai le faʻalelei o mea faʻapipiʻi la, ae faʻaleleia ai foi lo latou tumau ma le faʻatinoga. E ala i le atagia o le la, anatase titanium dioxide e mafai ona fesoasoani e faatumauina le maualuga o le vevela i totonu ole la, ma faʻateleina ai lo latou lelei ma le umi.

Fa'amanuiaga tau si'osi'omaga

O se tasi o mafuaʻaga sili ona malosi mo le faʻaaogainaanatase titaniumi le fa'aogaina ole la ole a'afiaga ole si'osi'omaga. A'o tauivi le lalolagi ma suiga o le tau ma le mana'omia mo mea fa'atumauina, o le anatase titanium dioxide o lo'o tu i fafo o se filifiliga e le oona, fa'alelei le si'osi'omaga. O le faagasologa o le gaosiga a Kewei e faʻamamafa ai le puipuiga o le siosiomaga, faʻamautinoa o mea e le gata e aoga ae e saogalemu foi mo tagata ma le paneta.

E ala i le tuʻufaʻatasia o le anatase titanium dioxide i tekinolosi a le la, e mafai ona faʻaitiitia lo tatou faʻalagolago i mea leaga ma faʻalauiloa se lumanaʻi mama, lanu meamata. O le fa'aogaina o mea fa'atumauina e pei o le KWA-101 o lo'o o gatasi ma taumafaiga a le lalolagi i le suiga i le malosi fa'afouina ma fa'afefe ai le fa'aleagaina o le siosiomaga.

i le faaiuga

A o tatou vaʻavaʻai i le lumanaʻi o le malosi o le la, e le mafai ona faʻateleina le taua o mea gafataulimaina.Saina anatase titanium dioxide, aemaise o le KWA-101 maualuga maualuga na gaosia e Kewei, o loʻo faʻatusalia ai se alualu i luma tele i lenei matata. Faatasi ai ma lona tulaga faʻapitoa, faʻamanuiaga tau le siosiomaga, ma le gafatia e faʻaleleia ai tekinolosi la, anatase titanium e le naʻo se mea o iai, ae o se mea fou. O le lumanaʻi lea o mea faʻatumauina i faʻaogaina o la.

E ala i le teufaafaigaluegaina o fofo fou e pei o anatase titanium dioxide, e mafai ona tatou saunia le auala mo se laufanua malosi gafatia, faʻamautinoaina o augatupulaga i le lumanaʻi e maua se lalolagi mama, sili atu ona lelei. A'o fa'aauau pea ona fa'atupuina le alamanuia o le la, o le matafaioi a mea e pei o le KWA-101 e taua tele i le fa'aosoina o le alualu i luma ma le ausiaina o a tatou sini fa'afouina malosi.


Taimi meli: Oke-09-2024